This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

BEZOEK ONZE SHOWROOM | NEEM CONTACT OP: 0610141032
Image11

Taatsdeur

Onze passie voor staal

Een taatsdeur op maat laten maken

Wilt u een mooie nieuwe deur in uw huis of kantoor laten maken? Overweeg dan eens om een taatsdeur aan te schaffen. Dit is een bijzonder soort deur die u zonder enige problemen in uw huis kunt laten installeren. Bij Brink Stalen Deuren maken wij voor u taatsdeuren op maat. We vinden het belangrijk om voor u een deur te produceren die er mooi uitziet, maar die daarbij ook nog eens van de hoogst mogelijke kwaliteit is. Zo weet u zeker dat u een deur in huis haalt die een mooi nieuwe element aan uw inrichting toevoegt en waar u vele jaren van kunt genieten.

Een taatsdeur op maat

Misschien vraagt u zich af wat een taatsdeur precies is? Dit is een speciaal soort deur die om zijn verticale as draait. Hij wordt niet zoals een gewone deur aan de muren gemonteerd, maar juist aan het plafond en aan de vloer. Hierdoor kan deze deur op een hele andere manier opengedaan worden dan een standaard deur. Dit maakt het onder andere mogelijk dat een taatsdeur zowel naar binnen als naar buiten open kan draaien. Het effect hiervan mag met recht uniek genoemd worden. We raden u dan ook aan om eens te bekijken wat er op het gebied van taatsdeuren allemaal mogelijk is.

Meer weten over onze mooie taatsdeuren?

Bij Brink Stalen Deuren maken we graag een mooie taatsdeur op maat voor u. We hebben veel ervaring met het maken van dit soort deuren en gaan dan ook graag eens met u bekijken wat uw wensen zijn. Aan de hand van deze wensen zorgen wij er dan voor dat u de deur krijgt die uw inrichting helemaal afmaakt. Wilt u hier meer over weten? U kunt altijd even een kijkje nemen op onze website om voorbeelden van onze deuren te bekijken, maar we staan ook klaar om dit in een persoonlijk gesprek met u door te nemen.

Maak een afspraak in onze showroom

Mijn passie
voor staal.

Mijn naam is Ruud van den Brink.

Ik heb mijn opleiding als monteur gedaan met als nevenvakken metaalbewerking en lassen.

Waar wij voor staan is kwaliteit en duurzaamheid en het afleveren van een mooi product.

Alles maken wij op maat en hierdoor zijn de mogelijkheden ongekend.

Onze hoofdtaken bestaan uit het vervaardigen van prachtige stalen deuren en wanden.

Tevreden klanten

Deze week heeft Brink Stalen Deuren een stalen schuifdeur bij ons geplaatst. Het kosten de nodige moeite (met een scheef plafond en scheve muur) maar dankzij wat extra effort zit hij er super mooi in. Heel erg blij mee, ziet er echt tof uit!

Wouter Withagen

Beste Fam. Brink Wat zijn wij blij met onze stalen taatsdeuren! Ze zijn nog mooier geworden dan wij verwacht hadden. Over jullie snelle levering , de goede kwaliteit van de deuren en goede service zijn wij heel tevreden. Dank jullie wel. 🙂

Lillian Kolenbrander

Vandaag is de taatsdeur geplaatst in ons appartement in Bussum. Het is was een hele uitdaging voor Ruud om een technisch goede constructie te maken en een mooi vormgegeven taatsdeur te ontwerpen van 1.4 m breed en 3.2 m hoog. Het resultaat is prachtig geworden; echt vakwerk en voor een redelijke prijs en snelle levering. Het plaatsen van het frame en de deur is door de mannen van Brink zeer vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd. Onze hartelijke dank! Ferdinand & Paul Bussum

Ferdinand